/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Tânărul de 24 de ani, care a luat ostatici la Anenii Noi, în arest pentru 30 de zile

missing
06 noiembrie 2020, ora 19:34

Recidivistul în vârstă de 24 de ani, care și-a amenințat soția cu moartea și i-a luat copiii ostatici, a rânit o femeie și un polițist, la Mereni, a primit, astăzi, 30 de zile de arest. 

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost adus astăzi în fața magistraților de la Judecătoria Aneni Noi, unde a primit 30 de zile de arest, la solicitarea procurorilor.

Potrivit informațiilor,  ieri, individul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru omor din imprudență, săvârșit anul trecut. Sentința a fost pronunțată în lipsa inculpatului.

Amintim că ieri, tânărul și-a amenințat cu moartea soția și a luat ostatici trei copii și o rudă. Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții. După câteva ore, acesta a fost reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram