Recidivistul în vârstă de 24 de ani, care și-a amenințat soția cu moartea și i-a luat copiii ostatici, a rânit o femeie și un polițist, la Mereni, a primit, astăzi, 30 de zile de arest. 

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost adus astăzi în fața magistraților de la Judecătoria Aneni Noi, unde a primit 30 de zile de arest, la solicitarea procurorilor.

Potrivit informațiilor,  ieri, individul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru omor din imprudență, săvârșit anul trecut. Sentința a fost pronunțată în lipsa inculpatului.

Amintim că ieri, tânărul și-a amenințat cu moartea soția și a luat ostatici trei copii și o rudă. Totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții. După câteva ore, acesta a fost reținut.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!