auto

Premieră: Toyota introduce modelul C-HR GR SPORT

09 noiembrie 2020, ora 14:15
Distribuie:

Odată cu introducerea unui nou model GR SPORT și a noilor opțiuni de culoare și trim pentru nivelul de echipare C-HIC, gama europeană a lui C-HR, pregătită pentru anul 2021, aduce rafinament, exclusivitate și un prestigiu mai mare limbajului de design izbitor.

Totodată, întreaga linie de modele C-HR pregătite pentru anul 2021 vor fi echipate cu o versiune actualizată a suitei Toyota Safety Sense, care încorporează o serie de noi caracteristici de siguranță activă, făcând C-HR la fel de sigur pe cât de antrenant este de condus.

O Toyota C-HR GR SPORT se va deosebi la exterior prin: emblemă şi blocuri optice cu fundal negru, inserţii în negru lucios pe partea inferioară a bumper-ului frontal şi în jurul proiectoarelor anti ceaţă, o grilă cu finisaj dark chrome şi un nou, mai agresiv stilat spoiler frontal. Află mai multe şi vezi cum arată o astfel de maşină în detalii, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram