Maia Sandu, candidata PAS la prezizdențiale, anunță că va acționa în judecată posturile de radio și de televiziune, care au distribuit un spot calomnios la adresa ei. De asemenea, politiciana susține că îl va acționa în judecată și pe contracandidatul ei, Igor Dodon, pentru că acesta ar fi „sursa” fake-urilor.

Am anunțat și sursa acestor fake-uri – este Igor Dodon și echipa lui, dar am anunțat toate posturile de televiziune și radio, care au difuzat un spot care este total mincinos, calomnios. I-am anunțat că noi o să mergem în instanța de judecată, indiferent de ce aranjamente contractuale au. Este ilegal ceea ce fac ei. Acum am colectat toată informația despre cei care transmit aceste spoturi calomnioase la adresa mea și mergem în instanța de judecată împotriva tuturor celor care le distribuie”, a declarat Sandu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Acum câteva zile, PAS a declarat că mai multe posturi de radio și TV din țară difuzează un spot publicitar al candidatului independent, susținut de socialiști, Igor Dodon, care este calomnios, instigă la ură și conține mesaje defăimătoare.

PAS: Mai multe posturi de radio din țară difuzează un spot al lui Igor Dodon ce conține mesaje defăimătoare

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!