/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sandu anunță că îl va da în judecată pe Dodon și instituțiile media care ar fi distribuit un spot calomnios la adresa ei

missing
10 noiembrie 2020, ora 07:01

Maia Sandu, candidata PAS la prezizdențiale, anunță că va acționa în judecată posturile de radio și de televiziune, care au distribuit un spot calomnios la adresa ei. De asemenea, politiciana susține că îl va acționa în judecată și pe contracandidatul ei, Igor Dodon, pentru că acesta ar fi „sursa” fake-urilor.

Am anunțat și sursa acestor fake-uri – este Igor Dodon și echipa lui, dar am anunțat toate posturile de televiziune și radio, care au difuzat un spot care este total mincinos, calomnios. I-am anunțat că noi o să mergem în instanța de judecată, indiferent de ce aranjamente contractuale au. Este ilegal ceea ce fac ei. Acum am colectat toată informația despre cei care transmit aceste spoturi calomnioase la adresa mea și mergem în instanța de judecată împotriva tuturor celor care le distribuie”, a declarat Sandu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Acum câteva zile, PAS a declarat că mai multe posturi de radio și TV din țară difuzează un spot publicitar al candidatului independent, susținut de socialiști, Igor Dodon, care este calomnios, instigă la ură și conține mesaje defăimătoare.

PAS: Mai multe posturi de radio din țară difuzează un spot al lui Igor Dodon ce conține mesaje defăimătoare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram