O gaură imensă a apărut ca din senin, pe un trotuar, în sectorul Botanica al Capitalei. Craterul, care a lăsat trecătorii fără cuvinte, s-a format după ce s-a spart o conductă de apă, aflată în gestiunea Întreprinderii Municipale Apă Canal. Muncitorii au intervenit, aseară, și au încercuit zona avariată, ca să nu devină o capcană pericoloasă pentru trecători. Astăzi, la amiază, groapa a fost parțial acoperită.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Aceasta gaură s-a surpat în trotuarul de la intersecția străzilor Cuza Voda cu Independenței. Craterul, care se află la câțiva pași de o farmacie, a fost încercuit cu piloni și lenta până va fi reparat”.

Cei care au trecut, aseară, prin zonă, și-au pus mâinele în cap. Oamenii dau vina pe incompetența regiilor specializate, care efectuiază prost lucrările.

„Nici cuvinte nu am. Nu cum trebuie de lucrat și din această cauză iată ce s-a întâmplat.”

„E o chestie nasolă, nu este bine. S-a surpat. La întuneric, este periculoasă”.

„Orașul trebuie să arate foarte bine, dar la noi e dezastru. Se strică orașul. Nu putem să facem nimic. Trebuie să ne plângem cuiva ca să facă bine.”

Craterul a apărut, după ce s-a spart o țeavă și s-a surpat pământul.

Muncitorii de la Apă Canal au intervenit, aseară, pentru a rezolva problema.

– Cine o repară? – Noi o reparăm. – Când? – Noi lucrăm acum.”

Astăzi, la amiază, craterul a fost, practic, acoperit urmează doar să fie pus pavajul. Nu este pentru prima dată, când din cauza țevelor defecte au loc asemenea situații, în capitală. Anterior, primarul Ion Ceban le-a arătat din deget celor de la Apă Canal și i-a atenționat să lucreze calitativ.

Reporter: Cătălin GORIA
Imagini: Tudor BIGU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!