Internauții au inițiat astăzi o petiție, prin care cer Comisiei Electorale Centrale excluderea candidatului independent Igor Dodon din cursa electorală. Potrivit autoarei petiției, motivul excluderii sunt mai multe încălcări care ar fi fost făcute de Dodon. În prezent, petiția a fost semnată de peste 900 de persoane.

Cerem CEC-lui să excludă candidatul independent din turul 2 al scrutinului de alegeri prezidențiale și Republica Moldova, din motiv că a făcut multe încălcări electorale, prin răspunderea falsurile și atacurile la persoana asupra contracandidatului. Și astăzi 11 Noiembrie 2020, sa depistat ca Igor Dodon a făcut abuz de putere, tipărind ziarele electorale ale candidatului Igor Dodon la editura de stat „Universul””, se arată în textul petiției.

La 15 noiembrie în R. Moldova se va desfășura turul II al alegerilor prezidențiale, concurenții sunt: Igor Dodon, candidat independent susținut de PSRM, și Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!