/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Petiție online: Semnatarii cer excluderea lui Dodon din cursa electorală

missing
11 noiembrie 2020, ora 16:20

Internauții au inițiat astăzi o petiție, prin care cer Comisiei Electorale Centrale excluderea candidatului independent Igor Dodon din cursa electorală. Potrivit autoarei petiției, motivul excluderii sunt mai multe încălcări care ar fi fost făcute de Dodon. În prezent, petiția a fost semnată de peste 900 de persoane.

Cerem CEC-lui să excludă candidatul independent din turul 2 al scrutinului de alegeri prezidențiale și Republica Moldova, din motiv că a făcut multe încălcări electorale, prin răspunderea falsurile și atacurile la persoana asupra contracandidatului. Și astăzi 11 Noiembrie 2020, sa depistat ca Igor Dodon a făcut abuz de putere, tipărind ziarele electorale ale candidatului Igor Dodon la editura de stat „Universul””, se arată în textul petiției.

La 15 noiembrie în R. Moldova se va desfășura turul II al alegerilor prezidențiale, concurenții sunt: Igor Dodon, candidat independent susținut de PSRM, și Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram