Un bărbat de 35 de ani a murit luni, 10 noiembrie, după ce a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei .

Potrivit poliției, autoritățile au fost alertate de către o persoană, care le-a comunicat oamenilor legii că un bărbat a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Decebal. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al bărbatului de 35 de ani. Potrivit primelor investigații efectuate, medicii legiști  nu au depistat urme de moarte violentă pe suprafața corpului. Ulterior, corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat spre examinare medico-legală.

Poliția a inițiat un proces penal pe acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!