În ziua alegerilor prezidențiale de duminică, se permite deplasarea pe teritoriul țării doar a autovehiculelor a căror capacitate de transportare nu este mai mare de opt persoane și a transportului rutier de persoane prin curse regulate, spun reprezentați ai Agenției Naționale Transport Auto.

Conform informațiilor, pe 15 noiembrie între orele 07:00 și 21:00 se interzice organizarea, de către concurentul electoral sau de către alte persoane în interesul concurentului electoral, a transportului alegătorilor la secția de votare, efectuarea transportului alegătorilor la secția de votare cu scopul de a-i determina să voteze pentru unul din candidați.

Totodată, este ilegală efectuarea transportului alegătorilor la secția de votare cu autobuze, autocare sau efectuarea transportului alegătorilor la secția de votare de către operatorul de transport rutier în regim taxi, conform unor înțelegeri cu terțe persoane, altele decât călătorul, alegătorul, cu excepția cazurilor alegătorilor cu dizabilități.

Agenția Națională Transport Auto anunță că va asigura pe data de 15 noiembrie 2020, între orele 07:00 și 21:00, procesul de monitorizare și control în trafic a unităților de transport și solicită operatorilor de transport rutier și persoanelor fizic să respecte cu strictețe prevederile Hotărârii, pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a alegerilor Președintelui Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!