/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Eugen Doga mesaj către Maia Sandu: „Vă vom ajuta cu ce vom putea”

missing
16 noiembrie 2020, ora 10:23

Compozitorul Eugen Doga a felicitat-o pe Maia Sandu. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale acesta a menționat că are încredere în schimbările ce au să vină cu aportul președintei.

„Stimată doamnă Maia Sandu, felicitări, felicitări, felicitări! Avem mare încredere în schimbările pe care le așteptăm cu aportul Dumneavoastră ca noul așteptat cu drag președinte. Vă vom ajuta cu toate cu ce vom putea. Arta, și mai ales muzica nu e numai frumoasă, dar și e o mare putere mobilizătoare. Succes!”, a scris Eugen Doga pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, ieri au avut loc cel de-am doilea scrutin al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. După procesarea a 99, 95% din totalul de voturi, Maia Sandu a adunat – 57, 74%, iar Igor Dodon – 42, 26%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram