Compozitorul Eugen Doga a felicitat-o pe Maia Sandu. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale acesta a menționat că are încredere în schimbările ce au să vină cu aportul președintei.

„Stimată doamnă Maia Sandu, felicitări, felicitări, felicitări! Avem mare încredere în schimbările pe care le așteptăm cu aportul Dumneavoastră ca noul așteptat cu drag președinte. Vă vom ajuta cu toate cu ce vom putea. Arta, și mai ales muzica nu e numai frumoasă, dar și e o mare putere mobilizătoare. Succes!”, a scris Eugen Doga pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, ieri au avut loc cel de-am doilea scrutin al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. După procesarea a 99, 95% din totalul de voturi, Maia Sandu a adunat – 57, 74%, iar Igor Dodon – 42, 26%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!