Paturile din spitalele municipiului Chișinău pentru pacienții COVID-19 rămân în continuare ocupate. Informația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău.

În prezent, 875 de persoane sunt internate în spitalele din Chișinău cu virusul COVID-19,

„Am avut un număr mare de internări săptămâna trecută. La ziua de ieri, în spitale erau internați 875 de pacienți, dintre care 54 stare foarte gravă, adică intubați și 240 de pacienți în stare gravă. Toate paturile sunt ocupate, dar facem față, identificăm spații suplimentere. Mai avem rezerve cele 200 de paturi, care vor activate la prima necesitate”, a menționat șeful adjunct al Direcției Sănătate.

De asemenea, acesta a menționat că starea lucrurilor privind COVID-19 rămâne gravă. În Chișinău se menține „Codul roșu”.

De la începutul pandemiei, peste 89 de mii de cetățeni s-au îmbolnăvit de COVID-19. În Chișinău s-au înregistrat aproape 38 de mii de cazuri. 24 de mii se tratează la domiciliu, alți 33 de mii sunt monitorizați de 365 de medici de familie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!