/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un șofer de microbuz de rută din Capitală, prins beat la volan. A provocat un accident 

missing
18 noiembrie 2020, ora 12:20

Un șofer de microbuz de rută din Capitală a fost prins beat la volan aseară, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu din Capitală, de o echipă de patrulare, care se afla la supravegherea circulației rutiere, observând un microbuz de rută care se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație.

„Acesta a fost somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare. Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a creat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport”, spun polițiștii.

Bărbatul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a fi supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat.

Potrivit informațiilor, în moment ce a fost stopat în microbuz nu se aflau pasageri.

Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate și producerea unui accident. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram