Un șofer de microbuz de rută din Capitală a fost prins beat la volan aseară, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu din Capitală, de o echipă de patrulare, care se afla la supravegherea circulației rutiere, observând un microbuz de rută care se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație.

„Acesta a fost somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare. Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a creat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport”, spun polițiștii.

Bărbatul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru a fi supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat.

Potrivit informațiilor, în moment ce a fost stopat în microbuz nu se aflau pasageri.

Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate și producerea unui accident. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii în acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!