Rusia a deschis marți încă un dosar penal contra Martorilor lui Iehova, a anunțat Comitetul pentru Investigații, adăugând că centrul religios și-a reluat în mod ilegal activitatea, transmite agenția de presă Reuters și hotnews.ro.

Potrivit anchetatorilor ruși, sunt în desfășurare percheziții în peste 20 de regiuni din toată țara în cadrul acestui dosar.

Curtea Supremă a Rusiei a decis în 2017 că Martorii lui Iehova sunt o organizație ”extremistă” și i-a ordonat să se desființeze. După această decizie a urmat o campanie de reprimare în care zeci de membri ai organizației au fost arestați, iar alți sute s-au ales cu dosare penale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!