/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Percheziții în 20 de regiuni din Rusia într-un dosar privind Martorii lui Iehova

missing
24 noiembrie 2020, ora 14:22

Rusia a deschis marți încă un dosar penal contra Martorilor lui Iehova, a anunțat Comitetul pentru Investigații, adăugând că centrul religios și-a reluat în mod ilegal activitatea, transmite agenția de presă Reuters și hotnews.ro.

Potrivit anchetatorilor ruși, sunt în desfășurare percheziții în peste 20 de regiuni din toată țara în cadrul acestui dosar.

Curtea Supremă a Rusiei a decis în 2017 că Martorii lui Iehova sunt o organizație ”extremistă” și i-a ordonat să se desființeze. După această decizie a urmat o campanie de reprimare în care zeci de membri ai organizației au fost arestați, iar alți sute s-au ales cu dosare penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram