/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

„Vom apropia Moldova de UE”. Președinta aleasă Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu președintele Poloniei

missing
26 noiembrie 2020, ora 18:48

Președinta aleasă Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu președintele Poloniei, Andrzej Duda. Oficialii au discutat despre prioritățile celor două state. De asemenea, Andrzej Duda a invitat-o pe Maia Sandu să efectueze o vizită oficială la Varșovia.

„În această seară am avut o conversație telefonică cu Președintele Poloniei, Andrzej Duda. I-am mulțumit pentru felicitările adresate cu ocazia victoriei și pentru sprijinul Poloniei acordat țării noastre. Polonia a fost mereu un partener important pentru Moldova. Am discutat despre mandatul puternic oferit de popor pentru a lupta împotriva corupției. Astfel, vom apropia Moldova de Uniunea Europeană și o vom face mai puternică”, a menționat Maia Sandu.

De asemenea, cei doi șefi ai statului au discutat despre prioritățile importante pe care le-au stabilit pentru perioada următoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram