Președinta aleasă Maia Sandu a avut o convorbire telefonică cu președintele Poloniei, Andrzej Duda. Oficialii au discutat despre prioritățile celor două state. De asemenea, Andrzej Duda a invitat-o pe Maia Sandu să efectueze o vizită oficială la Varșovia.

„În această seară am avut o conversație telefonică cu Președintele Poloniei, Andrzej Duda. I-am mulțumit pentru felicitările adresate cu ocazia victoriei și pentru sprijinul Poloniei acordat țării noastre. Polonia a fost mereu un partener important pentru Moldova. Am discutat despre mandatul puternic oferit de popor pentru a lupta împotriva corupției. Astfel, vom apropia Moldova de Uniunea Europeană și o vom face mai puternică”, a menționat Maia Sandu.

De asemenea, cei doi șefi ai statului au discutat despre prioritățile importante pe care le-au stabilit pentru perioada următoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!