/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ Caz tragic la Spitalul Arhanghelul Mihail din Chișinău. Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat în gol de la etajul patru

missing
30 noiembrie 2020, ora 10:27

Un caz tragic a avut loc în dimineața de 30 noiembrie la Spitalul Arhanghelul Mihail din Chișinău. Un bărbat de 52 de ani a decedat, după ce s-a aruncat în gol de la etajul patru al instituției medicale. 

Poliția spune că a fost sesizată în jurul orei 07:31 de către personalul medical, care a comunicat că un bărbat a căzut de la înălțime. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în urma traumelor primite, bărbatul a decedat.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram