După ce Parlamentul a aprobat un proiect prin care terenul fostului stadion republican a fost întors în proprietatea statului, iar pe spațiul acestuia vor putea fi construite doar obiective sportive culturale, premierul Chicu spune că nu este o decizie tocmai reușită.

„Orice lege e lege. Dar consider că este o eroare să abrogi/modifici o lege, care vizează relațiile bilaterale între parteneri strategici. Această convingere a mea e valabilă pentru relațiile noastre cu toți partenerii strategici pe care îi are țara noastră. Cu SUA și alți parteneri strategici avem relații foarte bune și consider că decizia de astăzi a legislativului privind terenul de pe Tighina nu este una reușită”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Chicu precizează că Executivul s-a ghidat până acum de legea încă în vigoare și au fost efectuate mai multe activități cu caracter tehnic în comun cu partea americană.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!