/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Le este sau nu rușine deputaților pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament. Răspund Alaiba, Slusari și Nesterovschi

03 decembrie 2020, ora 22:00

În timp ce deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, spune că deputații au cam exagerat în timpul ședinței Parlamentului, deputatul socialist, Alexandr Nesterovschi, a numit opoziția maimuțe. Părerile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Sper că ați urmărit astăzi ședința Parlamentului și ați asistat la un circ Adevărat. De asemenea, ați văzut și cine sunt maimuțele care fac parte din circ. Și ați văzut oamenii care au votat legile și trebuie să trageți concluzii”, a menționat deputatul socialist Alexandr Nesterovschi.

„Mie nu-mi este rușne pentru ceea ce s-a întâmplat. Atunci când vezi cum socialiștii bat palma cu Șor, nu văd o altă soluție decât ceea ce am făcut noi astăzi”, a menționat în același timp Dumitru Alaiba.

„Da, emoțiile au fost prea mari. Într-un fel ar trebui să ne cerem scuze de la cetățeni pentru anumite lucruri care nu atrebui să se întâmple”, a spus la rândul său Alexandr Slusari.

Amintim că, astăzi în timpul ședinței parlamentare deputații s-au îmbrâncit și certat între ei. Ședința a fost întreruptă de mai multă ori. Chiar și după ce a fost reluată ședința Parlamentului, între deputați s-au iscat noi altercații. În timp ce vicepreședintele Parlamentului conducea ședința, deputații PAS și Platforma DA protestau scandând: „Rușine”.

Deputații PAS și Platforma DA au încercat să blocheze microfonul și tribuna, întrucât s-au arătat nemulțumiți de unele proiecte de legi. Aceștia susțin că proiectele de legi conțin mai multe încălcări grave.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram