Partidul Democrat califică revocarea deputatei Monica Babuc din funcția de vicepreședinte al Parlamentului drept un abuz. 

„Coaliția PSRM-ȘOR continuă abuzurile și dezmățul. Monica Babuc, retrasă din funcția de vicepreședinte al Parlamentului. Profesionalismul înlocuit cu servilismul”, se arată în mesajul PD.

Amintim că Monica Babuc a fost revocată din funcția de vicepreședinte a Parlamentului. Decizia a fost aprobată cu votul deputaților PSRM și Partidul Șor.

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a anunțat că propunerea de a fi revocată din funcția de vicepreședintă a Parlamentului pe democrata Monica Babuc a venit de la deputatul Partidului Șor, Denis Ulanov, după ce Vladimir Vitiuc a fost ales în funcția de vicepreședinte al Legislativului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!