Președintele Consiliului Audiovizualului Dragoș Vicol și-a dat demisia din funcție în urma unei ședințe care a avut loc pe 4 decembrie, dar rămâne a fi în continuare membru cu drept de vot.

Ședința a fost convocată de către însuși Dragoș Vicol. Noua președintă a CCA a fost numită fosta consilieră a socialiștilor Ala Ursu Antoci, cu opt voturi pentru și unul contra.

Ala Ursu-Antoci a fost șefa cabinetului fracțiunii Partidului Socialiștilor din Parlament și profesoară la Colegiul de Ecologie.

Din 2015 până în 2019 ea a fost consilieră în cabinetul președintelui fracțiunii PSRM.

De asemenea, ea a figurat pe locul 43 în lista concurenților electorali în circumscripția națională la alegerile parlamentare din 2019.

Menționăm că pe 3 decembrie deputatul socialist Vasile Bolea a anunțat că șefii mai multor instituții de stat vor fi dați afară.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!