/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Președintele Consiliului Audiovizualului Dragoș Vicol și-a dat demisia

missing
04 decembrie 2020, ora 13:32

Președintele Consiliului Audiovizualului Dragoș Vicol și-a dat demisia din funcție în urma unei ședințe care a avut loc pe 4 decembrie, dar rămâne a fi în continuare membru cu drept de vot.

Ședința a fost convocată de către însuși Dragoș Vicol. Noua președintă a CCA a fost numită fosta consilieră a socialiștilor Ala Ursu Antoci, cu opt voturi pentru și unul contra.

Ala Ursu-Antoci a fost șefa cabinetului fracțiunii Partidului Socialiștilor din Parlament și profesoară la Colegiul de Ecologie.

Din 2015 până în 2019 ea a fost consilieră în cabinetul președintelui fracțiunii PSRM.

De asemenea, ea a figurat pe locul 43 în lista concurenților electorali în circumscripția națională la alegerile parlamentare din 2019.

Menționăm că pe 3 decembrie deputatul socialist Vasile Bolea a anunțat că șefii mai multor instituții de stat vor fi dați afară.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram