/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Deși organizatorii spun că la protest au venit zeci de mii de oameni, Poliția a anunțat că au fost 5000 de participanți 

missing
06 decembrie 2020, ora 14:05

Deși organizatorii protestului din centrul Capitalei spun că în PMAN au fost aproximativ 50 de mii de oamenii, Poliția a anunțat că au fost 5000 de participanți.

„Protestul din Piața Marii Adunări Naționale s-a încheiat. La acțiune au participat aproximativ 5000 de persoane”, se arată într-o postare pe Facebook a Poliției Republicii Moldova.

„Poliția vă mulțumește că ați protestat pașnic. Vă invităm ca și pe viitor să păstrăm aceeași relaționare directă, noi fiind interesați să îmbunătățim permanent serviciul de siguranță pe care-l prestăm în interesul tuturor cetățenilor”, se arată în mesajul Poliției Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram