/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Șeful adjunct al Direcției sănătate a Primăriei Chișinău: Nu mai sunt paturi libere în secțiile de terapie intensivă

missing
15 decembrie 2020, ora 19:22

Nu mai sunt paturi libere pentru pacienții infectați cu virusul COVID-19 în secțiile de terapie intensivă, din spitalele din Capitală. Despre aceasta a anunțat șeful adjunct al Direcției asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău Boris Gâlcă.

„Necătând la capacitatea sporită de spitalizare pe care am identificat-o, cea mai dificilă problemă rămâne a fi paturile de terapie intensivă.

Populația trebuie să înțeleagă  și să cunoască că nu avem locuri libere în terapie intensivă, nu avem paturi libere în reanimare și aceasta este cea mai mare provocare”, a spus Boris Gâlcă pe 15 decembrie la emisiunea „Punctul pe Azi” de la postul TVR Moldova.

De asemenea, șeful adjunct al Direcției asistență socială și sănătate a spus că instituțiile medicale din Chișinău duc lipsă de echipamente medicale, precum surse de oxigen.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram