Nu mai sunt paturi libere pentru pacienții infectați cu virusul COVID-19 în secțiile de terapie intensivă, din spitalele din Capitală. Despre aceasta a anunțat șeful adjunct al Direcției asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău Boris Gâlcă.

„Necătând la capacitatea sporită de spitalizare pe care am identificat-o, cea mai dificilă problemă rămâne a fi paturile de terapie intensivă.

Populația trebuie să înțeleagă  și să cunoască că nu avem locuri libere în terapie intensivă, nu avem paturi libere în reanimare și aceasta este cea mai mare provocare”, a spus Boris Gâlcă pe 15 decembrie la emisiunea „Punctul pe Azi” de la postul TVR Moldova.

De asemenea, șeful adjunct al Direcției asistență socială și sănătate a spus că instituțiile medicale din Chișinău duc lipsă de echipamente medicale, precum surse de oxigen.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!