/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ După ce a fost la guvernare alături de PD, Sergiu Sîrbu îl întreabă pe un deputat democrat ce a făcut pentru a ajuta agricultorii 

missing
18 decembrie 2020, ora 22:51

După ce mai mulți ani a făcut parte din Partidul Democrat și a fost la guvernare alături de deputații din formațiunea politică, parlamentarul din Platforma „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu l-a întrebat pe un fost coleg ce a făcut PD cât a fost la guvernare. 

Deputatul PD Nicolae Ciubuc a intervenit prin telefon la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8 când se discuta despre problemele agricultorilor.

În acest timp, deputatul Sergiu Sîrbu, care se afla în platoul emisiunii, l-a întrebat pe Nicolae Ciubuc: „dumneavoastră ați fost la guvernare vreo zece luni, inclusiv vara, când s-a rectificat bugetul de stat, ați fost în majoritate. Ce ați făcut dumneavoastră personal și Partidul Democrat ca, vara, la rectificarea bugetului când era secetă să ajutați agricultorii, deoarece acum sunteți foarte tari”.

La întrebare, democratul Nicolae Ciubuc a răspuns că „am făcut foarte multe. Nu ne-am ocupat cu populisme și manipulare așa cum ați făcut voi, ați trișat o luptă o împotriva socialiștilor, ca după câteva luni să vă vedem la masă”.

În replică, Sergiu Sîrbu a spus că nu face parte din nicio coaliție.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu a plecat din PDM, făcând parte din Platforma „Pro Moldova”. Ulterior, acesta a părăsit fracțiunea și împreună cu alți foști democrați au creat Platforma „Pentru Moldova”, l-a care s-au alăturat și deputații din Partidul Șor.

Urmăriți mai jos emisiunea „Întreabă Ghețu”:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram