După ce mai mulți ani a făcut parte din Partidul Democrat și a fost la guvernare alături de deputații din formațiunea politică, parlamentarul din Platforma „Pentru Moldova” Sergiu Sîrbu l-a întrebat pe un fost coleg ce a făcut PD cât a fost la guvernare. 

Deputatul PD Nicolae Ciubuc a intervenit prin telefon la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8 când se discuta despre problemele agricultorilor.

În acest timp, deputatul Sergiu Sîrbu, care se afla în platoul emisiunii, l-a întrebat pe Nicolae Ciubuc: „dumneavoastră ați fost la guvernare vreo zece luni, inclusiv vara, când s-a rectificat bugetul de stat, ați fost în majoritate. Ce ați făcut dumneavoastră personal și Partidul Democrat ca, vara, la rectificarea bugetului când era secetă să ajutați agricultorii, deoarece acum sunteți foarte tari”.

La întrebare, democratul Nicolae Ciubuc a răspuns că „am făcut foarte multe. Nu ne-am ocupat cu populisme și manipulare așa cum ați făcut voi, ați trișat o luptă o împotriva socialiștilor, ca după câteva luni să vă vedem la masă”.

În replică, Sergiu Sîrbu a spus că nu face parte din nicio coaliție.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu a plecat din PDM, făcând parte din Platforma „Pro Moldova”. Ulterior, acesta a părăsit fracțiunea și împreună cu alți foști democrați au creat Platforma „Pentru Moldova”, l-a care s-au alăturat și deputații din Partidul Șor.

Urmăriți mai jos emisiunea „Întreabă Ghețu”:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!