/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O mamă cu doi copii din Strășeni a ajuns la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

missing
24 decembrie 2020, ora 10:21

O familie din raionul Strășeni a ajuns la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Este vorba despre o mamă cu doi copii. Cazul a avut loc în noaptea zilei de 21 decembrie. 

După înregistrarea apelului, în câteva minute la fața locului a intervenit o echipă de urgență din comuna Lozova. Ajunși, lucrătorii medicali au depistat o mamă cu doi copii de 13 și respectiv 14 ani.

Medicii de pe ambulanță au acordat de urgență primul ajutor medical și au transportat pacientele în stare stabilă la Spitalul Raional Strășeni pentru tratament ulterior.

Pe parcursul ultimelor 48 de ore de activitate, echipele de asistență medicală urgentă au deservit 3 954 de solicitări. În cadrul departamentelor de urgență al instituțiilor spitalicești au fost transportați 1 492 de pacienți, dintre care 1 327de  maturi și 165 de copii.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram