O familie din raionul Strășeni a ajuns la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Este vorba despre o mamă cu doi copii. Cazul a avut loc în noaptea zilei de 21 decembrie. 

După înregistrarea apelului, în câteva minute la fața locului a intervenit o echipă de urgență din comuna Lozova. Ajunși, lucrătorii medicali au depistat o mamă cu doi copii de 13 și respectiv 14 ani.

Medicii de pe ambulanță au acordat de urgență primul ajutor medical și au transportat pacientele în stare stabilă la Spitalul Raional Strășeni pentru tratament ulterior.

Pe parcursul ultimelor 48 de ore de activitate, echipele de asistență medicală urgentă au deservit 3 954 de solicitări. În cadrul departamentelor de urgență al instituțiilor spitalicești au fost transportați 1 492 de pacienți, dintre care 1 327de  maturi și 165 de copii.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!