/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Porțile Președinției au rămas deschise, după învestirea Maiei Sandu în funcția de șefă de stat

missing
25 decembrie 2020, ora 21:00

Porțile Președinției au rămas deschise pentru public, după inaugurarea Maiei Sandu în fotoliul de șef de stat. Astăzi, cei care au trecut pe acolo, s-au arătat uimiți de acest lucru. Unii, mai curioși din fire, chiar au pășit scările și s-au plimbat prin curtea sediului impunător. Oamenii i-au urat președintei multă sănătate și puteri ca să poată realiza toate promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: Porțile Președinției continuă să fie deschise și la această oră. Cel puțin până la prânz, în curte, nu am zărit nici un paznic. După cum se vede, accesul este liber. Chiar și așa, oamenii nu prea îndrăznesc să urce scările”.

Mulți trecători s-au plimbat curioși prin curtea Președinției, lucru care până ieri era strict interzis.  Totuși, unii cetățeni se arată sceptici că Maia Sandu va reuși să realizeze tot ceea ce a promis.

Oamenii își pun mari speranțe în noua președintă a Republicii Moldova și cred că Maia Sandu va contribui la îmbunătățirea condițiilor de viață a moldovenilor. Totuși, ei spun că nu îi va fi deloc ușor.

Unii nu au ezitat și au felicitat-o cu sărbătorile de iarnă și cu învestirea oficială în funcție.

Ieri, Maia Sandu a fost învestită oficial în funcția de Președinte al Republicii Moldova pentru un mandat de 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram