Porțile Președinției au rămas deschise pentru public, după inaugurarea Maiei Sandu în fotoliul de șef de stat. Astăzi, cei care au trecut pe acolo, s-au arătat uimiți de acest lucru. Unii, mai curioși din fire, chiar au pășit scările și s-au plimbat prin curtea sediului impunător. Oamenii i-au urat președintei multă sănătate și puteri ca să poată realiza toate promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: Porțile Președinției continuă să fie deschise și la această oră. Cel puțin până la prânz, în curte, nu am zărit nici un paznic. După cum se vede, accesul este liber. Chiar și așa, oamenii nu prea îndrăznesc să urce scările”.

Mulți trecători s-au plimbat curioși prin curtea Președinției, lucru care până ieri era strict interzis.  Totuși, unii cetățeni se arată sceptici că Maia Sandu va reuși să realizeze tot ceea ce a promis.

Oamenii își pun mari speranțe în noua președintă a Republicii Moldova și cred că Maia Sandu va contribui la îmbunătățirea condițiilor de viață a moldovenilor. Totuși, ei spun că nu îi va fi deloc ușor.

Unii nu au ezitat și au felicitat-o cu sărbătorile de iarnă și cu învestirea oficială în funcție.

Ieri, Maia Sandu a fost învestită oficial în funcția de Președinte al Republicii Moldova pentru un mandat de 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!