/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Noi reguli! Testul COVID-19, obligatoriu la intrare în Turcia

missing
27 decembrie 2020, ora 11:26

Noi reguli pentru călătoriile în Turcia, testul COVID-19 negativ va deveni obligatoriu, în vederea prevenirii răspândirii infecției. Astfel, începând cu 28 decembrie, pasagerii care sosesc în Turcia pe cale aeriană și din 30 decembrie, cei care sosesc pe cale maritimă și terestră vor fi obligați să prezinte testul testul negativ, făcut cu 72 de ore înainte de plecare. 

„Persoanelor care nu vor prezenta testul negativ, le va fi interzisă îmbarcarea în avion. Străinii care vor intra pe teritoriul Turciei pe cale terestră și maritimă, și nu vor fi în posesia unui test negativ, vor fi puși în carantină pentru șapte zile, pe adresele declarate de către aceștia, unitate de cazare privată, hotel etc.

Persoanele care nu vor da dovadă de loc de cazare în Turcia, vor fi plasate în carantină în locurile stabilite de către Departamentele de sănătate provinciale. După șapte zile de izolare, persoanele respective vor da testul și în caz că este negativ vor putea ieși din carantină, iar cele testate pozitiv vor urma un tratament medical, conform directivelor Ministerului Sănătății al Republicii Turcia”, se arată într-un comunicate al Ambasadei Republicii Moldova în Turcia.

Autoritățile turcești au anunțat pe 25 decembrie despre noile prevederi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram