Un băiat de nouă ani s-a rătăcit după ce a fost uitat de fratele său într-un microbuz de rută din Capitală. Copilul a fost observat în timp ce circula printre mașini, după ce s-a speriat că nu știe unde se află. 

„Un băiețel de 9 ani s-a rătăcit într-un sector din capitală, după ce, împreună cu fratele său de 11 ani, s-a pornit la antrenamente sportive. Acesta rămas singur după ce fratele din grabă a coborât din transport, iar el adormise. După ce a ajuns în alt sector din oraș, s-a trezit, nedumerit și foarte speriat neștiind unde se află. A coborât din rută și a început să traverseze partea carosabilă printre mașini”, au declarat polițiștii care l-au găsit.

Acesta a fost observat de polițiștii care se aflau la fluidizarea traficului rutier de la sensul giratoriu de pe strada Ismail intersecție cu Calea Moșilor.

Imediat, ofițerii de patrulare au luat legătura cu tatăl băiatului, ulterior fiind dus acasă.

Foto: IGP

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!