/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

ULTIMA ORĂ! Fostul Ambasador al Republicii Moldova în Rusia a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

missing
30 decembrie 2020, ora 18:39

Fostul Ambasador al Republicii Moldova în Rusia, Andrei Neguța, reținut în dosarul contrabandei cu anabolizante, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Demersul procurorilor a fost admis parțial de magistrații de la Judecătoria sectorului Ciocana. 

Procurorii vor decide asupra contestării încheierii după analizarea părții motivatoare.

Andrei Neguța a fost audiat și recunoscut în calitate de bănuit de complicitate la contrabandă cu anabolizante. Acesta a declarat că este o comandă politică și pledează nevinovat.

Pe acest dosar, anterior, a fost arestat șoferul microbuzului cu numere diplomatice, reținut la începutul lunii decembrie la postul vamal Palanca cu mai multe cutii cu anabolizante, precum și o altă persoană învinuită că ar fi avut tangență cu acest caz.

Amintim că, luni, 28 decembrie, Procuratura Generală a anunțat că fostul Ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă a fost fost reținut într-un dosar privind contrabanda cu anabolizante. Pentru astfel de infracțiuni legea penală prevede de la 3 până la 10 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram