/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cum și-a explicat gestul tânărul care a apărut cu o armă în mână, în timp ce se deplasa cu un BMW în Capitală

04 ianuarie 2021, ora 12:21

O glumă, așa și-a explicat gestul tânărul care a apărut pe 2 ianuarie cu o armă în mână, în timp ce se deplasa cu un automobil de marca „BMW” pe strada Ismail din Capitală. Mai mult, arma s-a dovedit a fi o jucărie. Pentru fapta sa, tânărul riscă o amendă de 1 500 de lei. 

Poliția spune că s-a documentat în urma unei secvențe video apărute pe rețelele de socializare. Tinerii care se aflau în mașină s-au dovedit a fi de 21 și 25 de ani. Arma nu era altceva decât o jucărie și a fost predată benevol de către proprietar.

Tânărul de 21 de ani, care era în calitate de pasager, a spus că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândi la consecințe. Acum el este documentat conform Codului contravențional ,,Huliganism nu prea grav”, iar conform legislației el riscă amendă de până la 1 500 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram