O glumă, așa și-a explicat gestul tânărul care a apărut pe 2 ianuarie cu o armă în mână, în timp ce se deplasa cu un automobil de marca „BMW” pe strada Ismail din Capitală. Mai mult, arma s-a dovedit a fi o jucărie. Pentru fapta sa, tânărul riscă o amendă de 1 500 de lei. 

Poliția spune că s-a documentat în urma unei secvențe video apărute pe rețelele de socializare. Tinerii care se aflau în mașină s-au dovedit a fi de 21 și 25 de ani. Arma nu era altceva decât o jucărie și a fost predată benevol de către proprietar.

Tânărul de 21 de ani, care era în calitate de pasager, a spus că a vrut doar să facă o glumă fără a se gândi la consecințe. Acum el este documentat conform Codului contravențional ,,Huliganism nu prea grav”, iar conform legislației el riscă amendă de până la 1 500 lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!