Racolau tinere, iar apoi le exploatau sexual în Italia, orașul Milano. O reţea internaţională de proxeneţi, condusă de un bărbat originar din România, în vârstă de 43 de ani ce acționa împreună cu o moldoveancă în vârstă de 27 de ani, a fost destructurată de oamenii legii.

Potrivit procurorilor PCCOCS, în perioada iulie – septembrie 2020, patru tinere cu vârste cuprinse între 24 și 27 de ani au fost determinate să presteze servicii sexuale în Italia.

Învinuiții, prin intermediul rețelelor de socializare, identificau tinere și le propuneau să presteze servicii sexuale în schimbul unor recompense bănești. Persoanele inculpate dispuneau în orașul Milano de o rețea de apartamente pe care le puneau la dispoziția fetelor pentru prestarea serviciilor sexuale.

De la fiecare client erau încasați între 140 și 200 de euro, zilnic acestea deserveau între 5-8 clienți. Lunar, venitul se ridica de la 2000 la 3000 de euro.

Totodată, s-a stabilit că unul dintre inculpați anterior a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de ființe umane în România.

Suspecții sunt cercetați în stare de libertate și colaborează cu organul de urmărire penală. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!