Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, se plânge că are un salariu doar de 13 mii de lei, bani ce i-ar permite să trăiască de la o lună la alta. În cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, ministrul susține că salariul nu i-ar ajunge pentru un trai decent.

În replică, deputatul PAS, Mihai Popșoi a declarat că acesta nu este un salariu mic, în condițiile în care, în Republica Moldova sunt familii care mor de foame.

„Când ați venit în funcția de ministru ați știut unde veniți domnule Nagacevschi”, i-a reproșat Popșoi, deputat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit declarației sale de avere și interese personale, Fadei Nagacevschi deține două automobile, trei apartamente, trei terenuri și un garaj.

Fostul jurist al Partidului Socialiștilor a indicat un salariu de peste 108 mii de lei pentru anul 2018, de la activitatea sa în cadrul Parlamentului. Tot în 2018, Fadei Nagacevschi a înstrăinat un bun imobil, pentru care a încasat aproape 50 de mii de lei.

Amintim că, salariul mediu lunar pe economie în Republica Moldova, prognozat pentru anul 2021, constituie 8716 lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!