/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/STOP CADRU/ Ministrul Fadei Nagacevschi se plânge că are doar 13 mii de lei pe lună și trăiește de la salariu la salariu

missing
13 ianuarie 2021, ora 21:10

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, se plânge că are un salariu doar de 13 mii de lei, bani ce i-ar permite să trăiască de la o lună la alta. În cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, ministrul susține că salariul nu i-ar ajunge pentru un trai decent.

În replică, deputatul PAS, Mihai Popșoi a declarat că acesta nu este un salariu mic, în condițiile în care, în Republica Moldova sunt familii care mor de foame.

„Când ați venit în funcția de ministru ați știut unde veniți domnule Nagacevschi”, i-a reproșat Popșoi, deputat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit declarației sale de avere și interese personale, Fadei Nagacevschi deține două automobile, trei apartamente, trei terenuri și un garaj.

Fostul jurist al Partidului Socialiștilor a indicat un salariu de peste 108 mii de lei pentru anul 2018, de la activitatea sa în cadrul Parlamentului. Tot în 2018, Fadei Nagacevschi a înstrăinat un bun imobil, pentru care a încasat aproape 50 de mii de lei.

Amintim că, salariul mediu lunar pe economie în Republica Moldova, prognozat pentru anul 2021, constituie 8716 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram