/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ După ce au servit drept decor pentru Crăciun, brazii ajung să fie aruncați prin curțile din Capitală

missing
18 ianuarie 2021, ora 07:13

După ce au servit drept decor și au făcut atmosferă în perioada sărbătorilor de iarnă, brazii au ajuns la gunoi. În această perioadă, curțile blocurilor s-au transformat în adevărate cimitire pentru pomii de Crăciun. În timp ce unii oameni consideră că aceasta le este menirea, alții spun că odată cu tăierea brazilor are de suferit mediul ambiant.

Sărbătorile au trecut, iar atmosfera de Crăciun, a ajuns… la gunoi. Unii locuitori ai Capitalei consideră că e nedrept să tăiem pomii pentru doar câteva săptămâni.

Totuși, oamenii salută decizia autorităților de a reutiliza pomii de Crăciun.

Autoritățile municipale îndeamnă chișinăuienii să lase brazii doar în locurile special amenajate de unde aceștia vor fi colectați și, mai apoi, reutilizați. Pomii de Crăciun vor fi mărunțiți și folosiți drept substrat pentru plantele din parcuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram