/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO VIDEO/ Ninge ca în poveste în localitățile din sudul țării. La Anenii Noi s-a depus un strat de zăpadă

missing
27 ianuarie 2021, ora 10:30

În mai multe localități din sudul țării ninge de dimineață, iar la Anenii Noi s-a depus un strat de zăpadă. Pe parcursul a două zile, pe întreg teritoriul R. Moldova se așteaptă condiții meteo nefavorabile și minime de până la -6 grade Celsius.

A nins de dimineață în sudul țării, iar zăpadă a acoperit străzile, casele și copacii. La Anenii Noi, stratul de zăpadă a atins aproximativ 10 cm.

Un asemenea tablou este și la Căușeni.

 

Au început să cadă fulgi și la Chișinău:

Foto: facebook.com

În contextul avertizării meteorologice emise, oamenii legii recomandă șoferilor să-și echipeze corespunzător vehiculele înainte de a porni la drum. Pe drumurile publice naționale se vor efectua lucrări de patrulare, combatere a lunecușului și deszăpezire.

Pentru desfășurarea acestora, Administrația de Stat a Drumurilor dispune de 100 de autogredere, 124 de tractoare cu pneuri cu lame, 32 de buldozere cu șenile, 18 freze de zăpadă, 134 de distribuitoare auto, 63 de încărcătoare și 40 de excavatoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram