Mai multe incendii au fost provocate în noaptea de 30 ianuarie în sectorul Botanica din municipiul Chișinău. Primul caz în care au fost alertați salvatorii a avut loc la ora 01:26.

Potrivit primelor informații, la etajul 16 a unui bloc de locuit din bulevardul Dacia 40/3 a luat foc un frigider vechi care se afla în scara blocului.

La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de intervenție, inclusiv o autoscară. Incendiul a fost localizat la ora 01:54 și lichidat complet la ora 01:59.

Trei persoane, un bărbat, o femeie și un copil în vârstă de 2 ani au fost evacuați de pompieri în timp ce riscau să se intoxice cu fumul dens. Circumstanțele cazului sunt investigate.

Alte trei incendii în care au ars tomberoane cu gunoi sau produs în această noapte în  blocurile de locuit  din sectorul Botanica de pe adresele: Dacia nr.26, Varșovia nr.2/1 și Dacia nr.25.

Pe strada Praga nr.51 pompierii au avut misiunea să stingă un autovehicul de model Reno Megan care a fost afectat în proporție de 80%.

Circumstanțele tuturor incendiilor din sectorul Botanica urmează a fi investigate de specialiști. O primă versiune înaintată de angajații IGSU în toate incendiile produse în sectorul Botanica este incendiere intenționată.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!