/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Cinci incendii au avut loc în această noapte în sectorul Botanica. Primă versiune - incendierea intenționată

missing
30 ianuarie 2021, ora 08:59

Mai multe incendii au fost provocate în noaptea de 30 ianuarie în sectorul Botanica din municipiul Chișinău. Primul caz în care au fost alertați salvatorii a avut loc la ora 01:26.

Potrivit primelor informații, la etajul 16 a unui bloc de locuit din bulevardul Dacia 40/3 a luat foc un frigider vechi care se afla în scara blocului.

La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de intervenție, inclusiv o autoscară. Incendiul a fost localizat la ora 01:54 și lichidat complet la ora 01:59.

Trei persoane, un bărbat, o femeie și un copil în vârstă de 2 ani au fost evacuați de pompieri în timp ce riscau să se intoxice cu fumul dens. Circumstanțele cazului sunt investigate.

Alte trei incendii în care au ars tomberoane cu gunoi sau produs în această noapte în  blocurile de locuit  din sectorul Botanica de pe adresele: Dacia nr.26, Varșovia nr.2/1 și Dacia nr.25.

Pe strada Praga nr.51 pompierii au avut misiunea să stingă un autovehicul de model Reno Megan care a fost afectat în proporție de 80%.

Circumstanțele tuturor incendiilor din sectorul Botanica urmează a fi investigate de specialiști. O primă versiune înaintată de angajații IGSU în toate incendiile produse în sectorul Botanica este incendiere intenționată.

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Foto: dse.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram