Geanta neagră, pe care Ilan Șor a prezentat-o anterior în cadrul unei conferințe de presă, în care ar fi fost bani pentru Igor Dodon, președintele socialiștilor a declarat că „așa ceva nu a fost”, iar în trecut au avut relații foarte bune. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, în cadrul emisiunii de la TV8, „Politica Nataliei Morari”. 

-Ce relație ați avut cu Ilan Șor în trecut?

-Foarte bune relații dacă am fost la nuntă la dânsul ne-a făcut cunoștină o persoană destul de… un coleg de facultate, Viorel Melnic, el mi-a făcut cunoștință. De aceea am avut o relație foarte bună până la o anumită etapă, până în 2014, dacă nu greșesc”, a declarat Igor Dodon.

La întrebarea cât de grea a fost geanta oferită de le Ilan Șor, Igor Dodon s-a eschivat să răspunde, declarând că „nu a fost nimic de tipul acesta”.

„Nu a fost așa ceva și nu poate să fie. Dacă sunt probe, poftim”, a mai adăugat președintele socialiștilor.

Amintim că, în luna februarie 2020, Ilan Șor a ieșit într-o conferință de presă la care a prezentat o geantă neagră. Atunci polticianul nu vrut să spună ce concret s-a aflat în acea geantă, menționând că ar fi fost „multe lucruri, pe care Igor Nicolaevici Dodon le-a primit personal de la mine”.

Ulterior, în cadrul audierilor de la Procuratura Anticorupție, Ilan Șor a declarat că în geanta neagră pe care a prezentat-o erau 1,5 milioane de euro, bani care au ajuns la președintele Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!