Poliția anunță că a identificat mama copilului găsit fără supraveghere la Botanica

05 februarie 2021, ora 10:33

Poliția anunță că a identificat mama copilului care a fost găsit fără supraveghere în această dimineață pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei.

Potrivit poliției, la scurt timp după dispariția copilului, mama acestuia a făcut apel la 112, iar micuțul a fost identificat. Femeia a lăsat ușa descuiată și copilul singur acasă, iar între timp a mers să-l ducă pe celălalt copil la grădiniță.

Știrea inițială:

Polițiștii de patrulare s-au deplasat spre direcția anunțată, iar pe strada Decebal intersecție cu șoseaua Muncești și au reușit să observe copilului.

Inspectorii de patrulare au solicitat ajutorul unei femei care se afla în preajmă. Aceasta a scos fularul și a învelit piciorușele băiețelului.

Potrivit poliției, copilul nu comunica și nu a putut spune numele și nici unde locuiește. Băiatul a fost condus la IP Botanica pentru stabilirea identității și identificarea părinților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram