/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

/FOTO/ Un copil din Călărași s-a înecat într-un iaz, după ce a intrat cu un prieten pe gheață

missing
09 februarie 2021, ora 12:12

Un copil de 9 ani s-a înecat luni, 8 februarie, într-un lac din Călărași, după ce a intrat cu un amic pe gheață.

Totul s-a întâmplat luni, 8 februarie, în timp ce doi copii, unul de 9 ani și prietenul său de 12 ani au mers la joacă pe o stradă din Călărași. La un moment dat, cei doi au intrat pe gheața lacului, iar băiatul de nouă ani s-a prăbușit sub gheață și s-a înecat.

Potrivit poliției, minorul de 12 ani i-a reușit să iasă din apă și să meargă la domiciliul mamei amicului său și să o cheme în ajutor. La scurt timp, la fața locului au venit mai mulți localnici care l-au scos din apă pe minorul de 9 ani , ultimul, fiind la acel moment în stare de inconștiență. Ulterior, a intervenit și o ambulanță care în urma mai multor proceduri de acordare a ajutorului medical minorului, nu au putut decât să constate decesul băiatului de 9 ani. La o distanță de casa minorului în vârstă de 9ani, aproximativ 50 m pe stradă, este amplasată o altă gospodărie nelocativă, care nu dispune și nu este îngrădită cu gard, iar în interiorul gospodăriei este construit recent un bazin acvatic cu o suprafață de aproximativ 15m x 25m și cu o adâncime de aproximativ 2-3 m, bazinul fiind parțial umplut cu apă.

În prezent se petrec mai multe acțiuni de urmărire penală îndreptate spre stabilirea tuturor circumstanțelor în care au avut loc cele mai sus relatate, cazul dat a fost înregistrat la IP Călărași, pentru adoptarea unei decizii prin prisma art. 274 Cod procedură penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram