/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Salvatorii au reluat căutările fetei de 12 ani care ar fi căzut sub gheața râului Nistru

missing
27 februarie 2021, ora 09:36

Angajații IGSU vor continua astăzi, 27 februarie, lucrările de căutare a minorei în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru în apropiere de localitatea Speia raionul Anenii Noi.

Acțiunile salvatorilor vor avea loc pe cale terestră pe malul râului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă. Specialiștii vor verifica toate porțiunile de relief a malului unde curenții de apă ar fi putut duce corpul fetei.

Pentru eficientizarea activității de căutare au fost informate toate Inspectoratele de Poliție din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, care urmează să se implicate în proces.

Mai mult, în vederea depistării corpului neînsuflețit a fost solicitată implicarea Poliției de Frontieră care ar putea ajuta prin patrularea teritoriului în apropierea râului, la frontieră.

Potrivit IGSU, lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopții, după ce patru zile scafandrierii au realizat scufundări subacvatice pentru depistarea minorei, însă fără rezultat. Acțiunile de căutare terestră vor continua.

Amintim că, o fată în vârstă de 12 ani a căzut sub gheață în râul Nistru. Tragedia a avut loc în seara zilei de marți, 23 februarie, în jurul orei 18:10, în localitatea Speia din raionul Anenii Noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram