Scandal cu bătaie pentru scuipatul cojilor de semințe pe jos. Sa întâmplat recent, într-o curte din capitală, după ce o tânără i-a făcut observație altei femei pentru faptul că arunca resturile la întâmplare. A pornit și telefonul mobil, dar a fost bruscată. La fața locului a fost chemat polițistul de sector, care este acum în căutarea femeii. Aceasta riscă amendă atât pentru că a făcut murdărie într-un loc public, dar și pentru că ar fi aplicat forța.

Incidentul s-a produs ieri, în curtea unui bloc. Fosta jurnalistă, cea care a făcut observație pentru scuipatul cojilor pe jos, susține că ar fi fost lovită de două ori peste față, iar din acest motiv s-a adresat la medici pentru a i se evalua gravitatea traumelor.

La fața locului a fost chemat și polițistul de sector. Totuși, decizia de a o sancționa pe tânără va fi luată de o comisie administrativă, constituită pe lângă pretura de sector. De asemenea, dacă se va demonstra că a aplicat forța fizică, aceasta mai riscă o amendă potrivit articolul 78, din Codul Contravențional, pentru vătămarea integrității corporale. Tânără, potrivit polițistului de sector, încă nu a fost identificată. După ce va fi găsită, ea urmează să fie audiată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!