/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Au comemorat victimele COVID. Taximetriștii atenționează pasagerii să se așeze pe bancheta din spate și să poarte mască

missing
05 martie 2021, ora 22:47

Mai mulți taximetriști din capitală au organizat un flashmob, pentru a comemora oamenii răpuși de coronavirus. Șoferii au venit cu mașinile pe care și le-au aranjat în așa fel încât să rezulte cifra 4000, ceea ce reprezintă numărul de decese înregistrate în țară. Evenimentul a avut loc în fața Centrului Expozițional Moldexpo din capitală. Inițiativa aparține unei companii de taxi din Chișinău. 

De la începutul pandemiei și până în prezent, peste 4000 de oameni au murit din cauza complicațiilor provocate de noul tip de coronavirus. De aceea, taximetriștii au decis să organizeze un flshmob, pentru a sensibiliza cetățenii să fie mai precauți și să respecte măsurile impuse de autorități, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19. Astfel, ei speră că se va reuși reducerea numărului celor infectați. Totodată, ei îndeamnă populația să poarte mască, să păstreze distanța socială și să înțeleagă că acest virus este periculos pentru viață.

Taximetriștii spun că se străduie ca, la locul de muncă, să aibă grijă de clienți. De aceea, le solicite să poarte mască, pentru a-i feri de riscul de infectare, iar astfel, potrivit lor, contribuie la ameliorarea pandemiei în țara noastră. Totodată, ei spun că șofatul nu mai prezintă un pericol, dacă te protejezi pe sine și pe cei din jur.

Participanții la flashmob au venit cu pancarte pe care erau inscripționate mesajele “Spală-te pe mâini, după ce ai ieșit sau ai intrat în contact cu cineva”, “Nu te protejezi, îi expui pericolului pe alții”, “4000 de decese din cauza COVID, în Moldova.” Șoferii de taxi îi îndeamnă pe pasageri să poarte măști și să se așeze pe bancheta din spate a mașinii, atunci când pornesc la drum.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram