/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ O familie din Ocnița a adăpostit un... cocostârc

missing
07 martie 2021, ora 09:10

Nu doar câinii și pisicile pot fi animale de companie. O demonstrează o familie din Ocnița care a adăpostit un … cocostârc. L-au găsit întâmplător și au decis să nu se mai despartă de el, cel puțin, în această iarnă. Membrii familiei recunosc că întreținerea cocostârcului bate la buzunar. Colegii noștri de la emisiunea Mercur Retrograd au vizitat această familie și au aflat întreaga poveste.

Faceți cunoștință! El este COCO și este noul membru al familiei Vacari din Ocnița. L-au găsit întâmplător, iar din acea zi au decis să nu se mai despartă de el, cel puțin, în această iarnă.

Așa s-a făcut că pasărea a devenit noul membru al familiei Vacari. I-au găsit și un nume pe potrivă.

Și pentru că COCO este o pasăre sălbatică, el are nevoie de mâncare specială. Membrii familiei adoptive susțin că mâncarea, dar și îngrijirea cocostârcului bat greu la buzunar.

Deși încă nu are nici un an, COCO a avut parte de o serie de aventuri interesante, alteori stresante!

Mai mult, membrii familiei au scos cocostârcul din mediul real și l-au introdus în cel virtual. Astfel că acum, COCO este vedetă pe Tik Tok. Au făcut asta pentru a da un exemplu de comportament uman față de animale și de a încuraja și alți oameni să adopte animale și păsări din stradă. Au fost însă și oameni care nu au apreciat gestul familiei Vacari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram