Licitație mai puțin obișnuită. Un crescător de flori de la Bardar și-a scos la vânzare ultimul buchet de lalele. A făcut-o într-un mod neobișnuit. A anunțat o licitație, iar prețul de start a fost de doar un leu. Lupta a fost strânsă și plină de emoții, însă într-un final buchetul a fost câștigat de un bărbat din capitală care a oferit pe buchet 600 de lei.

În joc s-au avântat mai mulți participanți, iar bătălia a fost strânsă. Exact ca la o licitație veritabilă, prețurile creșteau ca pe drojdii.

În doar un minut, prețul de start de un leu a crescut la câteva sute. Totuși, câștigător a devenit Alexandru Troianov care a oferit 600 de lei pentru buchetul din 200 de lalele.

Alexandru a venit de la Chișinău împreună cu soția și cei doi copii, special ca să participe la licitație.

Bărbatul spune că își iubește mult soția și nu i-a fost greu să scoată această sumă din buzunar.

Licitația a fost organizată de familia Luchița din satul Bardar, raionul Ialoveni. Familia este cunoscută în întreaga țară prin faptul că au făcut în Moldova o mică Olandă. Plantațiile de lalele și narciși crescuți cu multă dragoste încântă vizitatorii în fiecare primăvară.

Antreprenorul ne-a spus că va deschide larg porțile pentru vizitatori și cumpăratori la sfârșitul lunii martie, când vor înflori florile de pe câmp.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!