/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Prețul a ajuns la câteva sute de lei. Un florar din Bardar și-a scos la vânzare ultimul buchet de lalele

missing
08 martie 2021, ora 08:01

Licitație mai puțin obișnuită. Un crescător de flori de la Bardar și-a scos la vânzare ultimul buchet de lalele. A făcut-o într-un mod neobișnuit. A anunțat o licitație, iar prețul de start a fost de doar un leu. Lupta a fost strânsă și plină de emoții, însă într-un final buchetul a fost câștigat de un bărbat din capitală care a oferit pe buchet 600 de lei.

În joc s-au avântat mai mulți participanți, iar bătălia a fost strânsă. Exact ca la o licitație veritabilă, prețurile creșteau ca pe drojdii.

În doar un minut, prețul de start de un leu a crescut la câteva sute. Totuși, câștigător a devenit Alexandru Troianov care a oferit 600 de lei pentru buchetul din 200 de lalele.

Alexandru a venit de la Chișinău împreună cu soția și cei doi copii, special ca să participe la licitație.

Bărbatul spune că își iubește mult soția și nu i-a fost greu să scoată această sumă din buzunar.

Licitația a fost organizată de familia Luchița din satul Bardar, raionul Ialoveni. Familia este cunoscută în întreaga țară prin faptul că au făcut în Moldova o mică Olandă. Plantațiile de lalele și narciși crescuți cu multă dragoste încântă vizitatorii în fiecare primăvară.

Antreprenorul ne-a spus că va deschide larg porțile pentru vizitatori și cumpăratori la sfârșitul lunii martie, când vor înflori florile de pe câmp.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram