/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premierul interimar va fi audiat la Biroul Permanent. Andrian Candu: „Am multe întrebări”

missing
10 martie 2021, ora 13:39

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, urmează să se prezinte astăzi la ședința Biroului Permanent al Parlamentului. Despre aceasta a anunțat liderul Pro Moldova, Andrian Candu, într-o postarea pe pagina sa de Facebook. 

Adrian Candu a menționat că are multe mai multe întrebări pentru premierul interimar în legătură cu salariile și pensiile.

„Propunerea noastră de a audia premierul în demisie la ședința Biroului Permanent a fost acceptată și astăzi vom discuta cu Aureliu Ciocoi. Personal am multe întrebări legate de cine și cum administrează statul în aceste 69 de zile fără Guvern plenipotențiar. Vreau să știu exact cât timp mai putem plăti pensiile și salariile în actualele condiții, cum și cu cât ne-am împrumutat până acum și care ar fi soluțiile optime pentru situația creată, cât timp vom fi capabili să vaccinăm cele 70% din populație recomandate, cât mai rezistăm la această avalanșă de noi infectări și ce soluții are actualul executiv în demisie, eventual ce am putea face noi deputații pentru depășirea situației”, a menționat liderul Pro Moldova, Andrian Candu.

„De asemenea, este important să înțelegem ce facem în continuare cu școlile, pentru că în câteva zile se termină vacanța prelungită și oamenii nu știu dacă vor reveni copii în clase, este timpul să ne gândim ce facem, dacă situația epidemiologică rămâne critică, cu tinerii din anii terminali de gimnaziu și liceu”, a mai precizat deputatul.

Liderul Pro Moldova a menționat că va fi discutată și situația epidemiologică din Republici Moldova, dar și campania de vaccinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram