/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PAS cheamă partidele din Parlament la dialog: „Trebuie agreată o strategie privind vaccinarea în masă a populației”

11 martie 2021, ora 11:57

PAS cheamă partidele politice din Parlament la dialog pentru a agrea o strategie comună privind vaccinarea în masă a populației și respectarea cu strictețe a normelor de protecție anti-COVID-19.

„Aceste două măsuri sunt primordiale pentru ieșirea cât mai rapidă din criza pandemică și economică. Orice dezbateri politice pe acest subiect vor dăuna grav eforturilor de depășire a crizei”, spun reprezentații PAS.

În acest sens, membrii PAS anunță că va vota pentru inițiativa de simplificare a procedurii de achiziționare urgentă a vaccinurilor anti-COVID.

Astfel, PAS reiterează că cea mai rapidă cale către stabilitate politică este organizarea alegerilor parlamentare anticipate, așa cum își dorește marea majoritate a cetățenilor.

PAS cheamă partidele politice din Parlament la dialog pentru a agrea o strategie comună privind vaccinarea în masă a…

Posted by Partidul Acțiune și Solidaritate on Thursday, 11 March 2021

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram