/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Sute de școli din Republica Moldova continuă să aibă toaleta în curte. Elevii, îndemnați să-și spună părerea într-un sondaj 

11 martie 2021, ora 14:03

Problema toaletelor din școlile din Republica Moldova continuă să fie una majoră. De la începutul anului școlar, în Republica Moldova erau 361 de școli care aveau toalete în curte. Adică, peste 30% din școlile din mediul rural nu au blocuri sanitare în interiorul clădirii. 

Astfel, Amnesty International Moldova a lansat un sondaj, prin care vrea să afle opinia elevilor despre toaletele din școlile din Republica Moldova.

„Accesul la apă, sanitație și igiena în școli este dreptul fiecărui copil. Este dreptul la sănătate în primul rând”, spune Amnesty International Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram