/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Dodon: Anticipate în acest an nu vor fi, în cazul în care va fi învestit un Guvern

missing
12 martie 2021, ora 10:36

Alegeri parlamentare anticipate în acest an nu vor fi, în cazul în care va fi învestit un Guvern. Despre aceasta a anunțat liderul socialiștilor Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale „Președintele Răspunde”, pe 12 martie. 

„Dacă va fi învestit un Guvern, fie Durleșteanu, fie susținut de o altă majoritate Parlamentară, atunci alegeri anticipate în acest an nu vor fi. Dacă se învestește un Guvern, care este sensul să faci alegeri anticipate”, a spus politicianul.

„Pentru ce să investești un Guvern pe câteva luni? În cel mai bun caz se pot organiza în primăvara anului viitor”, a adăugat Igor Dodon.

Igor Dodon a declarat că dacă va fi înaintată din nou Mariana Durleșteanu la funcția de prim-ministră, pentru acestă candidatură ar opta mai mulți aleși ai poporului, decât anterior. Potrivit liderului socialiștilor, numărul deputaților care ar susține această candidatură ar putea să ajungă și la 60.

Anterior Igor Dodon declarase că alegeri anticipate vor avea loc după ce va fi depășită criza pandemică și după ce va fi vaccinată o mare majoritate a populației.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram