Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Vladimir Bolea spune că fracțiunea din care face parte va insista pe ideea declanșării alegerilor anticipate la consultările de mâine de la Președinție, cu șefa statului Maia Sandu.  

„Cât de macabru nu ar suna, noi suntem la un moment de răscruce. Eu nu știu care va fi mesajul Maiei Sandu. Noi în continuare susținem ideea anticipatelor”, a spus alesul poporului la emisiunea Cutia Neagră de la TV8. Legislatorul este de părere că în cazul instituirii unui Guvern de scurtă durată, de două luni, nu va reuși să vină cu soluții „miraculoase”.

Menționăm că tot în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” deputatul Platformei DA Alexandr Slusari a spus că fracțiunea din care face parte salută consultările cu fracțiunile parlamentare planificate pentru mâine la Președinție, lansate de către șefa statului Maia Sandu.

Consultările cu fracțiunea PAS vor avea loc la ora  14:00.

Șefa statului cheamă fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări. Discuțiile vor avea loc mâine

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!