/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un deputat PAS spune că fracțiunea va insista pe alegeri anticipate la consultările cu șefa statului

missing
15 martie 2021, ora 20:54

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Vladimir Bolea spune că fracțiunea din care face parte va insista pe ideea declanșării alegerilor anticipate la consultările de mâine de la Președinție, cu șefa statului Maia Sandu.  

„Cât de macabru nu ar suna, noi suntem la un moment de răscruce. Eu nu știu care va fi mesajul Maiei Sandu. Noi în continuare susținem ideea anticipatelor”, a spus alesul poporului la emisiunea Cutia Neagră de la TV8. Legislatorul este de părere că în cazul instituirii unui Guvern de scurtă durată, de două luni, nu va reuși să vină cu soluții „miraculoase”.

Menționăm că tot în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” deputatul Platformei DA Alexandr Slusari a spus că fracțiunea din care face parte salută consultările cu fracțiunile parlamentare planificate pentru mâine la Președinție, lansate de către șefa statului Maia Sandu.

Consultările cu fracțiunea PAS vor avea loc la ora  14:00.

Șefa statului cheamă fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări. Discuțiile vor avea loc mâine

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram