/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Construcție periculoasă, lângă grădiniță. Zilnic, în jur de 80 de copii sunt supuși pericolului

missing
26 martie 2021, ora 08:00

În jur de 80 de copii, care merg zilnic la o grădiniță privată din sectorul Râșcani al capitalei, sunt supuși pericolului din cauza unor construcții din imediată vecinătate a instituției preșcolare. Tenica amplasată pe șantier, unde se ridică mai multe blocuri locative, a fost separată de curtea grădiniței doar printr-un gard din plasă, improvizat.

Așa că macaraua care efectuează lucrările, adesea se rotește foarte aproape de copiii, care se joacă în curte. Părinții, dar și angajații grădiniței, care sunt îngrijorați pentru securitatea micuților, speră că autoritățile vor găsi o soluție.

Cei mai îngrijorați de un eventual pericol sunt părinții care, zilnic, își aduc copiii la această grădiniță. La rândul lor, cei de la conducerea instituției se arată indignați de zgomotul infernal produs de camioanele și macaraua de pe șantier, dar mai ales de pericolul care planează la propriu deasupra copiilor.

Am reușit să obținem o reacție de la reprezentantul uneia dintre companiile de construcție, care efectuează lucrări pe același șantier, însă acesta ne-a spus că blocul pe care îl construiesc este pe o altă stradă și, prin urmare, ei nu poartă răspundere pentru lucrările efectuate lângă grădiniță.

Am încercat să luăm o reacție și de la cea de-a doua companie care construiește în zonă, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Între timp, pretorul sectorului Ciocana nu a întârziat să vină cu un comentariu. Instituția activează de mai bine de 13 ani, are 23 de angajați și în jur de 80 de copii care o frecventează zilnic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram