/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

Caritate în loc de afacere. Un bărbat oferă ceapă gratuit: „Nu avem unde o comercializa”

missing
31 martie 2021, ora 16:18

Igor Popov, un fermier din localitatea Dângeni din raionul Ocnița, nevoit să își transforme afacerea în acte de caritate. Are peste 15 tone de ceapă în depozite și nu are unde s-o comercializeze, bărbatul oferă ceapa gratuit tuturor celor care au nevoie. Potrivit agrobiznes.md, calitatea produsului este confirmată.

„Nu avem unde o comercializa, pur și simplu nu găsim cumpărători nici pe piața locală, nici la export. Am exportat în România, însă deja stocurile au fost suplinite și nu avem cui vinde. Sperăm să prindă bine cuiva, iar acest sezon agricol să fie mai cu spor pentru noi”, a declarat Igor Popov pentru sursa citată.

Bărbatul menționează că dacă nu va găsi cumpărători, ar fi posibil să o ofere și pe restul în dar.

Anul trecut Moldova era unul dintre cei mai mari exportatori de ceapă pe piața din Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram