/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Andrian Candu s-a vaccinat anti COVID în România. „Vă îndemn și pe voi”

missing
31 martie 2021, ora 23:42

Liderul „Pro Moldova” Andrian Candu s-a vaccinat anti COVID în România. Deputatul a anunțat despre acest lucru într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie cu momentul în care i-a fost administrat serul de la AstraZeneca.

Candu a spus că a decis să meargă peste Prut pentru a se imuniza după ce a constatat că Republica Moldova nu are un plan bun de vaccinare.

„Am citit atent planul de imunizare și am constatat că nu prea există un plan. Am căutat unde aș putea să mă înscriu pentru vaccin, când îmi vine rândul, dar nu am găsit niciun instrument. Am urmărit cum se aduc și se administrează vaccinul în țară și am încercat să vin cu propuneri pe lângă actuala administrație, dar deputații din opoziție pot să vorbească, însă, cu regret, nu prea pot să se facă auziți, de altfel ca și cetățenii. În aceste condiții, am luat pașaportul și, mulțumind statului român, am mers peste Prut” a scris Andrian Candu.

Deputatul „Pro Moldova” i-a sfătuit pe moldoveni să facă același lucru ca și el.

„Vă îndemn și pe voi să vă înregistrați în România, pentru că într-o țară unde Guvern nu avem, Președinte de parcă nici n-am avea, iar Parlament deocamdată mai avem este mult prea naiv să crezi că ne vom găsi loc printre deputați, primari, funcționari, vorba clasicului – autentici, care sar rândul și lasă pensionarii nevaccinați pentru a se imuniza pe sine”, a mai menționat Candu.
Amintim că și deputații Iurie Reniță și Octavian Țîcu s-au vaccinat în România împotriva coronavirusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram