/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: Atacuri la Harkov și Odesa. Zelenski se așteaptă la o ofensivă rusă mai amplă în nord-est

Înmatricularea cu numere neutre a remorcilor, disponibilă de astăzi la Tiraspol și Râbnița

missing
01 aprilie 2021, ora 09:46

Începând de astăzi, în punctele de înmatriculare a mijloacelor de transport din orașele Tiraspol și Râbnița, este disponibilă prestarea serviciilor de documentare cu plăci de înregistrare de model neutru a remorcilor la categoriile de autovehiculelor ce nu desfășoară activitatea comercială.

„Serviciul în cauză va fi prestat în corespundere cu prevederile Protocolului adițional din 30 septembrie 2020 cu privire la modificările și completările efectuate în anexa nr.1 la Decizia protocolară din 24 aprilie 2018 și cu Hotărârea Institutului de Standardizare al Republicii Moldova n.45 din 26 martie 2021, prin care a fost ajustat standardul tehnic național de profil”, spun autoritățile.

Totodată, începând cu data de 01 iunie curent, în cadrul acelorași subdiviziuni teritoriale urmează a fi demarat procesul de prestare a serviciului de eliberare a certificatului de înmatriculare de model neutru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram