/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fata de 12 ani care s-ar fi prăbușit sub gheața râului Nistru încă NU a fost găsită

missing
05 aprilie 2021, ora 10:18

După câteva săptămâni de căutări  profesioniste, fata de 12 ani, care s-ar fi înecat în râul Nistru, nu a fost găsită. Contactată de tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență,  Liliana Pușcașu, a declarat că în privința acestui caz au fost efectuate toate acțiunile posibile, dar fără rezultat.

„Au fost realizate căutări subacvatice și terestre, însă cadavrul minorei nu a fost găsit. Pot spune că sunt alertați Inspectoratele de poliție din Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă. La fel, sunt informați și polițiștii de frontieră, în cazul în care va parveni o informație, suntem pregătiți să acționăm imediat. La moment, nu se întreprind careva acțiuni de căutare pe marginea acestui caz”, spune Liliana Pușcașu.

Amintim că minora de 12 ani s-ar fi prăbușit sub gheața subțire a râului Nistru pe data de 23 februarie în apropierea satului Speia. Aceasta și-a cerut permisiunea de la mama sa pentru a merge în localitate să-și facă fotografii, dar nu s-a mai întors. Atunci, poliția a fost alertată că fata ar fi căzut sub gheață.

Salvatorii, polițiștii, dar și voluntari au organizat și căutări terestre, dar la fel fără succes.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram