Deputatul Partidului Democrat (PD) Dumitru Diacov a oferit detalii despre condițiile în care a fost internat atunci când a fost diagnosticat cu COVID-19. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8 alesul poporului a spus că a stat împreună cu oamenii de rând.

Deputatul a spus că pe fiecare etaj al Spitalului Republican erau câte două, trei saloane cu mai puține paturi. Alesul poporului a declarat că în salonul în care el a stat erau prevăzute locuri pentru trei pacienți.

Întrebat dacă a stat cu soția într-un salon, Dumitru Diacov a spus: „da, sigur că da. Soția s-a îmbolnăvit și s-a dus prima, eu am așteptat trei zile pentru că era salonul ocupat. Am stat în Spitalul Republican, cu oamenii de rând. Eu puteam să stau la Spitalul Cancelariei de Stat, foarte bine mersi, cu lux, și așa mai departe”.

În data de 10 martie Dumitru Diacov a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Tot atunci Parlamentarul a declarat că și soția sa a fost infectată, iar după două zile de așteptări pentru eliberarea unui loc, a fost internată în Spitalul Republican.

Până a fi internat, legislatorul a spus că primește tratamentul la domiciliu pentru că nu sunt locuri în instituțiile medicale. Deputatul a mai declarat atunci că au mai fost contaminați șoferul său și doi frați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!