/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Dumitru Diacov oferă detalii despre salonul în care a fost tratat de COVID-19. „Am stat cu oamenii de rând”

missing
07 aprilie 2021, ora 21:28

Deputatul Partidului Democrat (PD) Dumitru Diacov a oferit detalii despre condițiile în care a fost internat atunci când a fost diagnosticat cu COVID-19. În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8 alesul poporului a spus că a stat împreună cu oamenii de rând.

Deputatul a spus că pe fiecare etaj al Spitalului Republican erau câte două, trei saloane cu mai puține paturi. Alesul poporului a declarat că în salonul în care el a stat erau prevăzute locuri pentru trei pacienți.

Întrebat dacă a stat cu soția într-un salon, Dumitru Diacov a spus: „da, sigur că da. Soția s-a îmbolnăvit și s-a dus prima, eu am așteptat trei zile pentru că era salonul ocupat. Am stat în Spitalul Republican, cu oamenii de rând. Eu puteam să stau la Spitalul Cancelariei de Stat, foarte bine mersi, cu lux, și așa mai departe”.

În data de 10 martie Dumitru Diacov a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Tot atunci Parlamentarul a declarat că și soția sa a fost infectată, iar după două zile de așteptări pentru eliberarea unui loc, a fost internată în Spitalul Republican.

Până a fi internat, legislatorul a spus că primește tratamentul la domiciliu pentru că nu sunt locuri în instituțiile medicale. Deputatul a mai declarat atunci că au mai fost contaminați șoferul său și doi frați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram